Colesterolul crescut din sange este principalul factor de risc in producerea bolilor cardiovasculare. Vorbind de colesterol, se poate face distinctia intre colesterolul “bun” si colesterolul “rau”.
Excesul de colesterol rau este consecinta unui stil de viata sedentar si a unei diete rafinate, bogata in grasimi de origine animala si zaharuri simple, in timp ce colesterolul bun este asociat unui stil de viata sanatos si unei diete bogate in fibre vegetale si carbohidrati complecsi.
Vei gasi in carte un set de recomandari cu privire la tratarea colesterolului crescut si la reducerea riscului de boli cardiovasculare. Cartea prezinta continutul in colesterol si grasimi al alimentelor si recomandarea alimentelor utile in scaderea valorilor colesterolului si a trigliceridelor din sange.
“Fiind o persoana cu colesterolul crescut, aceasta carte mi-a clarificat cat de atent trebuie sa fii la continutul in colesterol al alimentelor. Mi-a fost recomandata de medicul de familie si imi este de un real folos in regimul pe care il tin.” Carol P, Bucuresti
An aparitie:
2010
Isbn:
978-973-88804-3-6
Pagini:
96
Format:
10.5 X 15
Editie:
Necartonata
Editura:
BENEFICA
Editură:
BENEFICA
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.