SANO PUNGI XL PENTRU COPT IN CUPTOR - 10 BUC.
Sano - Pungi pentru copt in cuptor
Dimensiune: 35x50 cm
Sigure pentru contactul cu alimentele
Pentru utilizare in cuptor si in cuptorul cu microunde
A nu se utiliza la temperaturi mai mari de 220 C
A nu se utiliza in: cuptor electric, pe gratar, cu flacari deschise
Instructiuni de utilizare:
Puneti alimentele in punga pentru copt. Inchideti punga cu clipsul pentru inchidere (inclus), si puneti-o in tava de gatit. Faceti 4-5 gauri (cu o furculita sau o scobitoare) in partea superioara a pungii, pentru a permite aburului sa iasa. Puneti tava in cuptorul preincalzit, temperature sa nu depaseasca 220 degC. Cand coacerea este completa, scoateti tava din cuptor ( cu punga si mancarea inauntru). Deschideti punga cu grija si transferati alimentele intr- o tava de copt.
Unul dintre ele este ca nu trebuie sa adaugati grasimi la alimentele pe care le gatiti in ele.
In al doilea rand, alimentele gatite in punga nu se usuca, deoarece sunt gatite la aburi in suc propriu pana cand se inmoaie. Din acest motiv, carnea va fi sfaramicioasa si frageda.
Al treilea mare avantaj este ca atat legumele, cat si carnea capata o aroma foarte delicata, deoarece aroma condimentelor pe care alegeti sa le folositi este mult mai intensa in spatiul inchis.
Punga de copt: ce sa faceti in ea?
Orice carne si orice legume. Puteti chiar sa le puneti in punga in acelasi timp, dar in acest caz trebuie sa fiti atenti, deoarece legumele se vor inmuia mai repede decat carnea, iar rezultatul final s-ar putea sa nu fie ideal. Daca doriti sa gatiti carnea si garnitura impreuna, este bine sa o taiati pe aceasta din urma in bucati mai mari.
Sfaturi utile suplimentare pentru punga de copt
Instructiunile pentru unele pungi de copt va spun sa agitati legumele si carnea marinata sau condimentata din punga. Este mai bine sa amestecati totul intr-un castron mai intai, astfel incat sa puteti turna pur si simplu in punga pe care doriti sa o gatiti.
Carnea trebuie asezata una langa alta in punga, nu este indicat sa le stivuiti una peste alta, pentru ca astfel se vor gati mai greu. Daca trebuie, pentru ca nu incap altfel, puneti-le pe cele grase deasupra.
Atunci cand se leaga sacul, acesta trebuie ajustat astfel incat sa nu se lipeasca de materialele din interior, iar aerul sa ramana deasupra.
Punga trebuie sa fie intepata inainte de coacere pentru a permite aerului sa iasa in timpul coacerii.
Fiti atenti la temperatura indicata pe instructiunile de utilizare a sacului si nu o depasiti.
Cand carnea este frageda, deschideti punga si puneti carnea inapoi in cuptor pentru putin timp, pentru a se rumeni deasupra.
Vezi mai mult
Informatii conformitate produs